Alle voordelen van een camera onderzoek op een rij!

Spoelt uw wc niet goed door? Loopt uw bad traag leeg? Vieze geurtjes? Al die zaken kunnen te wijten zijn aan een verstopping in uw riool. Bij Nu Flow kunnen we u gerust helpen met het ontstoppen van uw riolering. Maar om dat efficiënt te doen, moeten we eerst de oorzaak vinden. En daarvoor is een camera onderzoek hét middel bij uitstek. De voordelen camera onderzoek kan je hier lezen.

De voordelen camera-onderzoek?

  • Uw riool krijgt een volledige inspectie, zonder dat er ook maar iets van breekwerk aan te pas hoeft te komen.
  • Uw volledige riolering wordt in kaart gebracht
  • Uw rioolprobleem wordt niet alleen gedetecteerd, maar ook opgelost!

Onze tip?

Bewaar de plannen van uw riolering zorgvuldig en noteer wijzigingen. Op die manier worden problemen sneller gevonden en kunnen we een kant-en-klare oplossing bieden zonder breekwerk.

Hoe werkt dat?

Bij Nu Flow gebruiken we een camera-onderzoek om de binnenkant van de rioleringen grondig te controleren. Want we willen de exacte oorzaak en locatie van het probleem vinden. Naargelang de diameter van de leiding zetten we camera’s in verschillende formaten in. De rioolcamera heeft een flexibel snoer en vindt dus makkelijk zijn weg in kleine én grote riolen. Handig, toch?

Meer weten over hoe dat camera-onderzoek werkt en wat het u oplevert? Ontdek het allemaal op onze website: www.nuflow.be of contacteer ons: 056 23 00 30 of info@nuflow.be

Of volg steeds de laatste updates via Facebook en/of LinkedIn.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Onze oplossingen

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.