Waterleidingen repareren zonder breekwerk? Zo sporen wij de problemen op en spelen we ze weg!

Waterleidingen repareren zonder breekwerk is ons vak. Het belang van een waterleiding wordt soms onderschat. Terwijl ze net de sanitaire ‘keuken’ van uw woonst draaiende houdt. Bijgevolg kunnen problemen met de waterleiding een rampscenario betekenen voor u en uw gezin. Hoe u mogelijke waterleidingproblemen herkent? En hoe u die weer wegwerkt? We leggen het u uit:

Enkele symptomen op een rij:

Eerste hulp bij problemen met uw leidingen: wij staan voor u klaar! Als uw waterleiding ‘lijdt’ aan een van onderstaande symptomen, dan is de kans groot dat er iets niet pluis is:

  • Weinig druk
  • Roestwater
  • Corrosie

Alleen: die symptomen zijn niet altijd even makkelijk op te sporen.

Wat nu gedaan?

Chemisch ontstoppingsmiddel in huis halen? De klus klaren met een plopper? Die verhelpen het probleem slechts tijdelijk. Wilt u echt doelgericht waterleidingen repareren, dan moet u de achterliggende oorzaak van het probleem blootleggen. Dus zet u beter in op een camera-onderzoek.

Bij Nu Flow gaan we voor een resultaatgerichte aanpak om uw waterleidingen repareren: met de camera inspecteren we uw riool om de precieze oorzaak en locatie van het probleem te detecteren. En natuurlijk lossen we nadien het zootje op met onze gepatenteerde Epoxy coating. Het grote voordeel van dit alles? Er komt geen breekwerk aan te pas!

Vermoedt u dat er iets mis is met uw waterleiding? Aarzel niet om Nu Flow te contacteren voor een vrijblijvend voorstel op maat: 056 23 00 30 of info@nuflow.be

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Onze oplossingen

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.