Putten renoveren zonder breekwerk

Voorkomt dat u de volledige put moet vervangen

Dringend tijd voor een putrenovatie?

Uw putten krijgen doorheen de jaren veel te verduren

We vergeten wel eens dat het weer bijvoorbeeld een grote invloed kan hebben op de staat van onze regenput/ septische put. Hoewel een klein barstje in het begin misschien nog geen probleem vormt, is het toch aangewezen om uw putten tijdig te herstellen om grotere problemen met uw putten te voorkomen.

Putproblemen zijn moeilijk vast te stellen

Voorkomt dat u de volledige put moet vervangen

Door jarenlange slijtage en weersomstandigheden kunnen er lekken en barsten ontstaan in uw septische put of regenput. Vaak zijn deze niet detecteerbaar met het blote oog, maar komen ze aan het licht door water in uw kelder, uw put die leegloopt zonder dat u regenwater heeft gebruikt, geurhinder, verstoppingen en verkleuringen van uw water. Van zodra u onraad “ruikt” is het dus aangeraden om onze Nu Flow specialisten te laten vaststellen of een putrenovatie noodzakelijk is.

Snelle en efficiënte oplossing

Putrenovaties op maat

Bij Nu Flow weten we als geen ander dat het tijdig herstellen van uw putten grote voordelen heeft. Als er na inspectie blijkt dat een putrenovatie nodig is, kan u bij Nu Flow terecht voor een snelle en efficiënte oplossing. Wij hercementeren uw put en kunnen zo vaak voorkomen dat u de volledige put moet vervangen.

Putrenovaties op maat

Contacteer Nu Flow om uw put te laten herstellen
en ontvang GRATIS een offerte

Putten renoveren zonder breken

Veelgestelde vragen

Hoewel u soms scheurtjes zelf kan detecteren, merken onze klanten meestal dat er een probleem is doordat het waterniveau in de put te laag is of deze zich niet meer vult.

Mocht u denken dat er een probleem is met uw septische put of regenput, raden wij u aan om dit zo snel mogelijk te laten nakijken, aangezien het goedkoper is om de put te herstellen dan deze te moeten vervangen.

Putten ondergaan jarenlang de weersomstandigheden, dit samen met de druk in de put zelf, zorgen vaak voor problemen met het cement rondom. Het is dus onvermijdelijk dat er na verloop van tijd lekken ontstaan, bij de ene put is dit sneller dan bij de andere.

Als u de scheuren en barsten in uw put op zijn beloop laat, zal dit steeds resulteren in een groter probleem, zoals erge geurhinder of verzakking (wegspoelen van de aarde) van de bodem rondom. Hierdoor zal u steeds uw volledige put moeten laten vervangen, wat veel duurder is dan gewoon de put te herstellen.

De put wordt eerst onder hoge druk gereinigd en leeggezogen; waar nodig zullen wij de lekken injecteren om zeker te zijn dat de mortel het lek in uw regenput/ septische put goed kan dichten. Hierna brengen we het cement aan en laten deze uitharden zodat uw put terug als nieuw is.

De cement-bekleding van Nu Flow garandeert dat de levensduur van de put verlengd wordt. Het beschermt de put voor langere tijd tegen barsten of scheuren.

Neen, dankzij ons systeem kunnen wij uitermate efficiënt te werk gaan, wel moeten wij de cement de tijd geven om te drogen.

Wat zeggen klanten over ons?

Referenties

Een greep uit de laatste referenties voor putten herstellen zonder breken

Wij zijn heel tevreden over Nu Flow en hun team. Het herstel werd prima uitgevoerd.

Super tevreden over de service van Nu Flow. Onze complimenten aan de medewerkers die onze put waterdicht hebben gemaakt!

In elk geval heel erg bedankt voor de uitstekende dienstverlening! Het is een grote zorg minder voor heel het gezin.

Bedankt voor de vlotte afhandeling

Mijn complimenten overigens voor uw medewerkers die onze put waterdicht hebben gemaakt, niks dan lof voor hen!

Vorige
Volgende

Putten renoveren

Laatste nieuws

Waterleidingen herstellen

Natte plekken in uw keuken?

Last van vochtplekken en zelfs schimmel in uw keuken? Dan hebt u ongetwijfeld last van condensatievocht. Condensatievocht is verdampt water dat ontstaat door te koken en zich vervolgens op

Meer weten
Waterleidingen herstellen

Los nu uw vochtproblemen op!

Vochtoverlast wordt meestal in een laat stadium ontdekt. De aanwezigheid van teveel vocht veroorzaakt veelal problemen in uw huis. Stel daarom de herstelwerken niet uit want als u

Meer weten
Waterleidingen herstellen

Openbedrijvendag: wij doen mee!

Op zondag 4 oktober 2015 neemt Nu Flow deel aan de Open Bedrijvendag. Voka Open Bedrijvendag is het grootste evenement van België waarop honderden bedrijven samen de deuren  openen

Meer weten
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.