Rioolrenovatie zonder breekwerk

Een snelle, adequate en duurzame oplossing

Rioolproblemen?

Bel Nu Flow, een oplossing is nabij

Rioolproblemen komen op uiteenlopende manieren aan het licht. Geurhinder, rioolverzakkingen, verstopte afvoerbuizen,… De complicaties hebben 1 ding gemeen: ze eisen een snelle, adequate en duurzame oplossing.

Rioolproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben

Rioolproblemen manifesteren zich meestal niet meteen. Wanneer ze toch aan de oppervlakte komen woekert de narigheid vaak al een tijdje. De kans op grote complicaties is reëel. Ondergrondse lekkage bijvoorbeeld kan leiden tot rioolverzakkingen doordat aarde wegspoelt.

Epoxyliner

Unieke & gepatenteerde technologie

Nu Flow biedt een duurzame oplossing met een kostenbesparende techniek. In plaats van de riolering te vernieuwen renoveren we de huidige leidingen. Deze methode heet “relinen”: We plaatsen een epoxyliner, een structurele buis, in de bestaande afvoer die de lekken voorgoed stopt.

Stap 1

Cameraonderzoek

Een camera brengt de problemen in de afvoerbuizen aan het licht: corrosie, wortelgroei, barsten, lekken en ontbrekende stukken,…

Stap 2

Reiniging

De leiding wordt gereinigd met een speciale snijder, zodat alle aangekoekt vuil verwijderd is.

Stap 3

Aanbrengen liner

Nadat de leiding gereinigd én gedroogd is, wordt de liner ingebracht en opgeblazen met een inwendige rubberen ballon.

Stap 4

Een gezonde afvoerbuis

De ballon wordt verwijderd en wat overblijft is een gezonde afvoerbuis binnenin de kapotte leiding.

Laat uw riool renoveren

Contacteer Nu Flow om uw riool te laten renoveren
en ontvang GRATIS een offerte

Rioorenovatie

Veelgestelde vragen

De epoxyliner van Nu Flow is naadloos. Op die manier overtreft de liner zelfs een nieuwe leiding die wel steeds naden en aansluitpunten heeft. Het gerepareerde systeem zal nu dus waterdicht zijn en een optimale afvloeiing is gegarandeerd.

Ja, ongeacht de gradatie van de corrosie en onafhankelijk van de grootte of diepte van de buis.

Dit zou heel wat duurder zijn en extra hinder met zich meebrengen. Met de epoxyliner van Nu Flow is de afvoer bovendien zelfs beter dan nieuw.

Wat zeggen klanten over ons?

Referenties

Een greep uit de laatste referenties voor rioolrenovatie zonder breken

De werken zijn nu achter de rug en werden uiterst netjes en professioneel uitgevoerd. Een team van vijf zeer bekwame mensen heeft hier gewerkt, stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Ze waren niet alleen vriendelijk en behulpzaam, maar ook vlot in de omgang. Dergelijke professionals zijn tegenwoordig dun gezaaid, en we waarderen hun kennis en toewijding. We zijn enorm tevreden over het geleverde werk.

Voor ik jullie contacteerde, had ik eerst twee andere vakmensen geraadpleegd waarvan ik niet overtuigd was. Jullie professionaliteit, vakkennis en aanpak bewees al snel dat jullie de geschikte partner waren. Ik ben heel tevreden over jullie werk.

Wij wensen jullie te bedanken voor de zeer vlotte afhandeling!

Wij wensen jullie te bedanken voor de zeer vlotte afhandeling!

Voor ik jullie contacteerde, had ik eerst twee andere vakmensen geraadpleegd waarvan ik niet overtuigd was. Jullie professionaliteit, vakkennis en aanpak bewees al snel dat jullie de geschikte partner waren. Ik ben heel tevreden over jullie werk.

Super team. Super gewerkt. Het leek zo onrealistisch maar NuFlow heeft snel en proper gewerkt.

Wij zijn enorm tevreden over de herstellingen geleverd door Nu Flow aan onze afvoer. De Nu Flow medewerkers zijn enorm vriendelijk en met kennis van zaken. Bedankt voor jullie professionaliteit.

Uw techniekers hebben dinsdag 13/01/2015 de problemen met de verstopte rioleringsbuizen heel goed opgelost. Waarvoor onze dank.

Vorige
Volgende

Rioolrenovatie

Laatste nieuws

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.