Referenties

Onze klanten vertellen

Filter label

De werken zijn nu achter de rug en werden uiterst netjes en professioneel uitgevoerd. Een team van vijf zeer bekwame mensen heeft hier gewerkt, stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Ze waren niet alleen vriendelijk en behulpzaam, maar ook vlot in de omgang. Dergelijke professionals zijn tegenwoordig dun gezaaid, en we waarderen hun kennis en toewijding. We zijn enorm tevreden over het geleverde werk.

Hartelijk dank! Het probleem met water in de kelder lijkt volledig opgelost te zijn, en bovendien is de onaangename geur in de gang en in huis volledig verdwenen. We zijn zeer tevreden met de professionele aanpak en het duurzame resultaat dat Nu Flow heeft geleverd.

Bedankt voor het supersnel afhandelen van mijn mail, en bedankt ook voor de zeer goede uitvoering van de renovatie van de waterleidingen.

Vriendelijk dank voor de uitgevoerde werken, deze zijn op zeer professionele manier uitgevoerd door jullie mensen, stipt, vriendelijk, correct, proper, nergens schade of vuil achtergelaten. En de nodige uitleg gekregen op het juiste moment, VAKWERK houden zo.

Vriendelijke dank voor de opvolging en voor de geleverde service ! Professioneel én netjes, het mag gerust eens gezegd worden.

“Ik wens Nu Flow nogmaals te bedanken voor de professionele werken. Alles werkt terug normaal, er is terug meer druk aan de aftappunten en ook het “bruine” water is verdwenen, zoals uw technieker voorspeld had.”

We zijn zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werken en de manier waarop er gewerkt is.

Graag geef ik nog mee dat we uiterst tevreden zijn voor de uitvoering van de werken. We hebben een zeer gemotiveerde, ervaren installateur gezien die met zin en zorg zijn werk heeft gedaan, onze dank daarvoor. Hopelijk kunnen we rekenen op jarenlang plezier van de vernieuwde leidingen.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Onze oplossingen

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.