Roest in waterleiding, het monster in haast elke badkamer

Het roestmonster is geen onbekende voor menig badkamer. Meer zelfs, het is een absolute boosdoener die soms onuitwisbare sporen nalaat. Doorheen de jaren nestelt roest in waterleiding. De gevolgen voor uw badkamer zijn niet mals. Hoog tijd om die ongewenste bezoeker aan te pakken!

Waarom zoekt het roestmonster net uw badkamer op?

Misschien ziet u corrosie- of roestplekken op uw douchekraan of –kop. Maar het roestmonster kan net zo goed verstopt zijn in de waterleidingen. In het laatste geval is het water in de leidingen zélf de oorzaak.

Waterleidingen zonder coating vertonen al na 2 jaar de eerste tekenen van corrosie. Zo komt roest in waterleiding langzamerhand tot leven. Het veroorzaakt eerst kleine maar al zeer snel grote lekken. Gevolg: een hoge waterfactuur door vochtproblemen. Of lelijke vochtplekken en schimmelvorming op de badkamermuur.

Ook laat dit monster sporen van roest achter in het douchewater. Het vervuilde water zorgt ook nog eens voor geurhinder.

Roest in waterleiding: zo pakt u het monster aan!

Ja, u kunt zelf waterlekken opsporen. Of de vochtproblemen aanpakken door uw ventilatie te optimaliseren. Maar wilt u het roestmonster helemaal klein krijgen? Dan is een diepgaande aanpak vereist. Bij Nu Flow bekommeren we ons om uw waterleidingenzónder breekwerk weliswaar.

Na de lekdetectie bekijken we het corrosieprobleem van a tot z. Hiervoor verrichten we een camera-onderzoek. Nadien reinigen en drogen we uw beschadigde leidingen. Tot slot krijgen deze een speciale beschermlaag – onze epoxy coating – die alle lekken dicht én beschermt.

Er tijdig bijzijn is de boodschap. Nu Flow verwijdert het roest in waterleiding zonder breekwerk. En u? U hoeft zich geen zorgen meer te maken over lekken, corrosie en geurhinder.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of volg de laatste updates via Facebook.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Onze oplossingen

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.