Rioolgeur, toiletgeur… het zijn vieze geurtjes in huis

Rioolgeur, toiletgeur, “het stinkende putje”, ze hebben allemaal iets gemeenschappelijk: het zijn vieze geurtjes.

Vaak halen we onze neus op in een kledingzaak, in een museum of op café en zeggen we: ‘het putje stinkt’. Geen ergere domper op de feestvreugde als deze geur. Maar ook in de eigen woonst krijgen we soms te maken met vieze geurtjes en deze mogen zeker niet onderschat worden. Bij een stinkende vaatwasser, toilet, douche of gootsteen is de oorzaak vaak een verstopping. De geurhinder ontstaat door bacteriën of doordat gassen (waterstofsulfide) ontstaan in de verstopte leiding (deze geur wordt omschreven als rotte eieren). Bij een nare geur van het afvoerputje is het mogelijk dat de riool scheuren of verzakkingen heeft. Het probleem is meestal vrij gemakkelijk te verhelpen wanneer u de juiste oorzaak kent. Nu Flow spoort de oorzaak op en beëindigt uw geurhinder voor goed en dit zonder breekwerk! Ontdek hier hoe wij dit aanpakken.

Het putje stinkt en er komen zo dadelijk gasten op bezoek?

Rioolgeur tijdelijk verdrijven kan door goed te luchten. Een tip uit de oude doos is om een schaaltje met gemalen koffie te plaatsen, de koffie zal de geur absorberen. Maar wees ervan bewust dat stank alleen maar erger wordt als de oorzaak van het probleem niet behandeld wordt.

Hebt u bijkomende vragen of wenst u informatie met betrekking tot rioolgeur verwijderen? Contacteer ons vrijblijvend op 056 23 00 30 of info@nuflow.be

Volg steeds de laatste updates via onze Facebook-pagina.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Onze oplossingen

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.