Waterleidingen vernieuwen zonder breekwerk? Ja, dat kan!

U bent u op zoek naar een onstoppingsdienst? Of wenst uw buizen in kaart te brengen? Of uw leidingen moeten herstelt worden? Of u hebt last van lekkenNu Flow kan u hierbij helpen. Meet meer dan 20 jaar ervaring in het verwijderen van corrosie en ander vuil in sanitaire leidingen en afvoerbuizen, leveren wij onze diensten aan particulieren, bedrijven en de overheid. We herstellen leidingen met unieke gepatenteerde methodes; zonder breekwerk. Ook waterleidingen vernieuwen zonder breekwerk is mogelijk.

Om u nog beter te informeren kan u alvast onze meest gestelde vragen doornemen om zo met een gerust hart op ons te beroepen.

 1. Is het nuttig preventief onze rioleringen te reinigen?
  Rioleringen preventief ontstoppen voorkomt verstoppingen. Net zoals elk systeem in huis zorgt regelmatig onderhouden voor duurzaamheid. Zelf met een hogedrukreiniger aan de slag gaan, raden we ten stelligste af omdat je de buizen beschadigt door ze onder druk te zetten. Onze gebruikte technieken zetten de afvoerbuizen niet onder druk, zijn officieel erkend en niet schadelijk voor uw gezondheid.
 2. Ik start weldra met een renovatie. Kan ik via een camera-onderzoek mijn buizen in kaart brengen? (link naar artikel buizen in kaart brengen)
  Bij een renovatie raden we aan om uw buizen via endoscopie in kaart te brengen om zo latere problemen te vermijden. Start u weldra met een nieuwbouwproject? Bewaar dan uw rioleringsplannen zorgvuldig om eventuele herstellingen in de toekomst gemakkelijk te verhelpen. Na elke inspectie ontvangt u een uitgebreid verslag.Klik hier om meer te weten over “Buizen in kaart brengen”
 3. Welke signalen wijzen op lekken?
  Lekken
   kan je herkennen aan druppende kranen, schimmel of vochtvlekken op de muren, luchtbellen of geluiden in de centrale verwarming, drukverlies… Afhankelijk van de soorten leidingen stemmen wij onze lekdetectiemethode af op de situatie en herstellen we zonder breekwerk.
 4. Wat is de oorzaak van lekkende leidingen?
  Water
   is de grote oorzaak van lekken. Naargelang de samenstelling en temperatuur van het water verloopt het slijtageproces sneller. Leidingen zonder coating vertonen na de eerste 2 jaar al signalen van corrosie en dit leidt dan tot lekken . Dus een verwittigd man/vrouw is er 2 waard want grote lekken kunnen niet hersteld worden door ons systeem.
 5. Is het niet beter om afvoerbuizen te vervangen?
  Spreekt u over loden leidingen dan raden we aan om die te vervangen want die zijn schadelijk voor uw gezondheid (lees hier het artikel uit het Nieuwsblad hierover verschenen). Dit is natuurlijk een dure aangelegenheid. Spreekt u over andere type buizen (gegalvaniseerde, koper en niet-metalen leidingen) dan is onze epoxy-liner (link naar methode) beter dan een nieuwe:
  – waterdicht
  – naadloos
  – optimale afvloeiing.
  – 100% bestand tegen corrosie
  – 25 jaar garantie
  – Belgaqua gekwalificeerd (= garantie zuiver drinkwater)

Nood aan bijkomende informatie? Contacteer ons: 056 23 00 30 of info@nuflow.be en we vernieuwen waterleidingen zonder breekwerk in een handomdraai. Of volg ons via FacebookYou Tube en/of LinkedIn.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Onze oplossingen

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.