Los nu uw vochtproblemen op!

Vochtoverlast wordt meestal in een laat stadium ontdekt. De aanwezigheid van teveel vocht veroorzaakt veelal problemen in uw huis. Stel daarom de herstelwerken niet uit want als u het vochtoverlast laat aanmodderen dan gaat het alleen van kwaad naar erger en kan dit u vele euro’s kosten.

Afhankelijk van het soort vochtoverlast zal dit anders bestreden moeten worden.
We onderscheiden 3 soorten:

  1. Vochtige binnenmuren
    Vochtoverlast via binnenmuren bijvoorbeeld wordt veroorzaakt door doorslaand vocht dat zich verplaatst via de buitenmuur, optrekkend vocht dat afkomstig is uit de grond, of een kapotte leiding. De vochtige binnenmuren veroorzaken op hun beurt loskomend pleisterwerk, afbladerende verf en schimmels die op hun beurt gezondheidsproblemen veroorzaken.
  2. Doorslaand vocht
    Doorslaand vocht ontstaat door schade aan de buitenmuren en komen dus veelal voor bij oude huizen. Klimop, botsingen en scheurvorming veroorzaken schade aan buitenmuren. Het doorslaande vocht wordt veroorzaakt door sneeuw, regen en hagel.
  3. Condensatievocht ontstaat door de lucht om ons heen die altijd een bepaalde hoeveelheid waterdamp bevat. Als deze nergens naartoe kan zal vocht veroorzaakt worden. Daarom is het verluchten van de verschillende kamers van groot belang.

Vocht bestrijden is dus specialistenwerk en verergert alleen maar als u dit op de lange baan schuift. Muren bijvoorbeeld zullen kouder worden en alleen maar meer vocht aantrekken, opstijgend vocht zal niet van zelf verdwijnen en condensatie is overal.

Bel ons op 056 23 00 30! Zo maken we een afspraak om via verschillende technieken het soort vochtprobleem vast te stellen en de juiste oplossing te bieden.

Contacteer ons voor bijkomende informatie en/of vragen of volg ons via FacebookLinkedIn en YouTube.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Onze oplossingen

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.