Camera onderzoek

Een rioolinspectie kan heel wat onnodige kosten vermijden

Promotie

Scherpste prijs in vlaanderen

Vanaf 150 euro

Excl. BTW

Afvoerproblemen?

Nu Flow spoort de locatie en oorzaak op

Met onze diverse rioolcamera’s neemt Nu Flow uw riolering uitgebreid onder de loep. Of het nu preventief of probleemoplossend is: een rioolinspectie kan heel wat onnodige kosten vermijden!

 

Zonder dat u er erg in heeft, kan er heel wat fout lopen in de riolering van uw woning. Bovendien zijn symptomen vaak moeilijk te traceren. Geurhinder die regelmatig opduikt of blijft hangen. Een afvoer die om de haverklap vastloopt. Misschien heeft u het zelf al trachten op te lossen met een plopper of chemisch ontstoppingsmiddel. Dit zijn vaak slechts lapmiddeltjes. Een rioolinspectie door Nu Flow is de meest efficiënte weg naar een duurzame oplossing. Zo vermijdt u onnodige complicaties.

Een rioolinspectie door Nu Flow

Wij lossen uw probleem op met camera onderzoek

Met camera-onderzoek nemen we de binnenkant van rioleringen onder de loep en sporen exact de oorzaak en locatie van het probleem op. Naargelang de diameter van de leiding zetten we camera’s in verschillende formaten in. De rioolcamera heeft een flexibel snoer en baant zich een weg door alle soorten riolen, van klein tot groot. Daar blijft het niet bij. We hebben ook de expertise in huis om het probleem aan te pakken.

camera-onderzoek-rioolinspectie-nu-flow-2

Uw probleem detecteren en oplossen

Contacteer Nu Flow voor een gespecialiseerd camera onderzoek vanaf 150 euro exclusief BTW

Camera onderzoek

Veelgestelde vragen

Het toestel bestaat uit een slang met op de kop een camera. We laten het zo’n 30 tot 60 cm ver in de riolering zakken. Op basis van die beelden kunnen we perfect de vinger op de wonde leggen en het probleem ook oplossen.

Om een goede endoscopie uit te voeren moet de riolering vooraf gespoeld worden met water.

Camera inspectie gebeurt via endoscopie. Deze term kennen we natuurlijk uit de medische wereld, maar endoscopen bewijzen ook hun nut in rioleringen. Dankzij deze hoogtechnologische instrumenten onderwerpen we afvoerbuizen aan een uitgebreid camera onderzoek. We beschikken over meerdere types endoscopen naargelang de grootte van de leiding.

Zeker, dit zal vooral van pas komen bij bouw- of verbouwwerken. Tip: Bewaar de plannen van uw riolering zorgvuldig en noteer wijzigingen. Op die manier kunnen we sneller problemen lokaliseren.

Wat zeggen klanten over ons?

Referenties

Een greep uit de laatste referenties voor camera onderzoeken

Graag geef ik nog eens door dat de persoon die bij mij geweest is heel vriendelijk was en goed werk geleverd heeft!

Hierbij wens ik u en uw collega’s nog eens te bedanken voor de vlotte samenwerking, alsook de technici die de werken met de grootste professionaliteit hebben uitgevoerd.

Wij zijn enorm tevreden over de herstellingen geleverd door Nu Flow aan onze afvoer. De Nu Flow medewerkers zijn enorm vriendelijk en met kennis van zaken. Bedankt voor jullie professionaliteit.

Uw techniekers hebben dinsdag 13/01/2015 de problemen met de verstopte rioleringsbuizen heel goed opgelost. Waarvoor onze dank.

Graag wil ik jullie feliciteren met jullie werknemers die deze week onze waterleidingen reinigden. De werknemers zijn enorm vriendelijk en gingen proper te werk. Proficiat!

Ik hou eraan u te danken voor de mooie afwerking en vooral opkuis van uw werken op de achtste verdieping van de Venuskam Van Iseghemlaan 16 in Oostende.

Bij deze onze grote tevredenheid aan U en uw team voor de zéér geslaagde lining in ons appartement! De werken werden keurig én professioneel uitgevoerd, de hinder werd zoveel mogelijk beperkt, de schoonmaak verliep héél vlot en vooral….. wij hebben weer overal lekker stromend water. Wij zullen dan ook uw firma en uw werk(en) bij onze klanten promoten.

Vorige
Volgende

Camera onderzoek

Laatste nieuws

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.